Web Analytics

Mysterious Sebastian Eriksson Art

“I am Sebastian Eriksson and I want to capture those odd things which camera can not.

I usually use charcoal, pastel or oil colors to make dark, mysterious and unpredictable artworks. I get inspiration from many sources in life. Dream sequences, feelings, memories, what I see in nature and sometimes movies. Making art has been my full time job since 2011. I started with dark and quite melancolic charcoal drawings. Now I’m doing oil paintings with psychedelic and dream-atmoshperic motives.

Mysterious Sebastian Eriksson Art

Jag är 18 år och den största delen av min fritid skapar jag konst. Jag har blivit inspirerad av surrealismen och dess idéer om att utrycka sig själv med hjälp av tankar och drömmar. Jag vill avbilda de udda sakerna som kameran inte kan. Jag använder kol, pastell och oljefärg för att skapa mörka, mystiska och oförutsägbara bilder.

Mysterious Sebastian Eriksson Art

Mysterious Sebastian Eriksson Art

Mysterious Sebastian Eriksson Art

Mysterious Sebastian Eriksson Art

Mysterious Sebastian Eriksson Art

Mysterious Sebastian Eriksson Art

More: http://sebmaestro.deviantart.com/